I'm alive - bildbevis.



För er som undrar, matte har haft tankarna på annat håll och har varit jättekass på att uppdatera. Men nu så har jag fått igång henne igen. Mycket har hänt sedan sist. Se detta som ett fotoalbum-version av en blogg.

Jag fick min utlovade koppelfria helg i Småland. Ljuvligt. Dock så utmanade matte mig med resan dit och hem. På vägen till Växjö så var det i och för sig inget byte, men knökfyllt tåg och hundar huller om buller. Det slutade med att jag låg i mattes knä och körde charmattack med grannen... Vägen hem, 4 byten!!! Då hade jag fullt upp med att inte bli av med matte. Allt som oftast hissades jag upp under armen och fick skjuss ner för rulltrapporna... Puh. Tur att jag vilat mig dagarna innan hemresan...


Jag inledde starkt med att sova mig igenom hela bröllopet. Ibland under filten. Ibland kant i kant med filten. Då hade jag i och för sig haft HIMLA roligt med att samla champagne korkar. Jag hittade en hel kopparkittel full. De hämtade jag och fick minsann igång både matte och Mie med lite inomhus apport...


Sen fick jag testa tassarna... Ljuvligt!!! Vem bryr sig att det duggregnar??


Fladdermus, eller bara en väldigt glad perro med stora öron?


Kom igen matte!!


Tjoho, jag visar vägen tillbaka!!!


Jag vet inte riktigt vad jag försökte fånga här. Mer än ögonblicket kanske. Kul hade jag iallafall på min koppelfria helg i Småland. OCH jag lyckades övertyga matte att jag inte alls behövde träna lydnad... Skål på det. Och tack Vickan!!


Sen var det midsommar. Söta Hugo med följe bjöd in till en heldag + övernattning med massor av folk, ungar och hundar. Vilket tempo, stim och bus. GISSA om jag blev matt av detta.


NÄSTAN lika söt som Hugo är Donnie. Vi fick ett smeknamn han och jag - Miss Z and her toyboy. Gulligt eller hur!?


Morris tror han ska få chansen på mig. Jag ser honom bara som något att tugga på...


Under tiden underhöll Donnie sig sjäv... rulla runt...


... tugga på badmintonbollar...


OCH hetsa igång mig att jaga ifatt. FORT går det!


Tillbaka i stan så gosade vi en hel del i min korg. Jag gillar att leka med munnen...


... dvs tugga på mina gästers ben.


Å andra sidan så bjuder jag mer än gärna in att tugga på min överläpp.


Men NÅN gång emellanåt tog vi faktiskt paus. Fast vi mer eller mindre bosatte oss i min korg. Den är mysig.


Here we go again!


Ni förstår väl att lille Donnie var naggande god!!!

Sista dryga veckan så har jag mest slappat. Matte har avlutat på jobb så vi kan ha semester. Vår första ihop. Lite väl mycket slapp har det blivit. Jag har blivit rastlös igen... Typ dampat mig. Men imorgon får jag hänga med till Ven. Matte, Ulli, Daniel och Martin ska cykla runt ön. Själv så får jag skjuss i en hundkärra. Något dopp och lite spring förväntar jag mig. Sen är det kurs på torsdag och utställning fredag-lördag. Så nu får jag minsann lite attention igen. HÄRLIGT!!!

Vi ses!


Kommentarer
Postat av: pia wennersten

Hej på er! Skall bli kul att träffa er i Tvååker.Vi kommer dit på fredag eller lördag,beror på om det är båtväder eler ej.Men någon av dagarna kommer vi. Ingen utställning för vår del denna gången, men heja på sina syskon kan man ju göra ändå. vi ses.

kram från syrran Thea med familj.

2010-07-07 @ 11:10:30
Postat av: Susanne och Ella

Skönt att höra att ni lever :-))))

Vissa mer än andra, Om du sover när matte "jobbar" sover matte då när du "jobbar", då måste ju matte sova allra mest eller hur?



Ha det skönt på er semester, Jag försökte också cykelvagn på Ella men det slutade med att lillhusse åkte i den medans Ella sprang bredvid :-)



2010-07-08 @ 00:26:42
URL: http://calmigoscaramella.blogg.se/
Postat av: Katarina med Zoë

Pia, vad kul att ni också kommer till Tvååker. Björn med Neo kommer också för att heja på lördagens utställning. Och pappa Manne ska också vara där har jag hört. Så det blir rena rama familjekalaset. Kul!!



Och Susanne, vad kan jag säga. Man lever och lär. Lär känna sin hund bättre och bättre. Cykelvagn går bort. Nu är snuttan ett år minus några dagar. Snart ska hon väl röngtas och sedan får vi se till att träna in springa bredvid cykel istället...

2010-07-08 @ 08:43:51
URL: http://perrozoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0