Eminent spåruppvisning!!



Måste få lyfta fram Björn och Neo efter deras eminenta uppvisning vid gårdagens spårträning. Vi var en mindre grupp, så Petra Staaf tog hand om oss alla och vi tittade på när respektive ekipage spårade. Björn plockade fram spårlinan, gick sitt i förväg utlagda spår; 25 meter godis 25 meter vinkel 25 meter godis 25 meter vinkel 50 meter godis, och han och Neo visade oss alla hur det hela skulle gå till!! Petra tappade i princip hakan och sa bara - han (Björn) gör det helt enligt skolboken. Titta alla och lär!!

När Björn och Neo väl kom in till resten av oss så var Petra på sitt rättframma sätt såklart tvungen att fria till honom. Hon hade tyckt det hade varit sååååå praktiskt med en man som hade naturbegåvning med hundar. Dock är ju Björn redan upptagen... I stället skulle han få jobba vidare med spårpinnar nästa träningstillfälle. Dessutom tyckte Petra att han skulle jobba på med lydnaden för han är helt klart en begåvning med spår, och har stora chanser att lyckas vid tävling...

Bra jobbat kompis!!

Kommentarer
Postat av: Björn B

Här sitter jag och rodnar medans jag äter lunch och kör min standardiserade dags skanning av alla forum och bloggar :) Tack för berömmet, det är underbart att se hur Neo går igång så fort han får spårselen på sig.

Det lär dock inte bli lika lätt med lydnaden då han har en vilja av stål och helst går sin egen väg men men...

2010-05-14 @ 15:50:05
URL: http://blog.backfamily.se
Postat av: Anonym

Rodna du på, vi blev likväl imponerade över er. Du var så coolt lugn, och backade så snyggt tillbaka några steg efter berömmet till Neo, när han hittat första godishögen och skulle till att spåra vidare mot vinkeln. Man börjar ana att både en eller två spårböcker återfinns i den omtalade hyllmetern hundböcker...



Lydnaden kommer säkert gå alldeles utmärkt. Du har ju en stor fördel - lugnet. Kan knappast se dig stampa jämfota av frustration. Som jag. Ändå har jag kommit en bit med Zoë.



Visst är det KUL att de har vuxit till sig nu valpslarvarna. Det är nu allt det roliga börjar...

2010-05-14 @ 20:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0