Afterwork


I fredags hängde Zoë med på afterwork i Malmös fräcka, nyöppnade vintage-affär MANI. Ligger på Kärleksgatan, vid Davidshalls torg. Rekommenderas varmt!! Givetvis står HAPPY bakom deras hemsida med webbshop som håller på att byggas shopmani.net. Så hela Sverige kan snart komma åt deras coola kläder. Just nu ligger det ett bildspel i väntan på att alla kläder är kategoriserade... Medan matte bläddrade bland kläderna med ett glas rött i ena handen så tränade Zoë platsliggning och agerade kuttersmycke :-).


I lördags och söndags så jobbade vi vidare på att länka lydnadsprogrammet baklänges. Med fokus på att få ställandet att bli säkrare. Efter ett ordentligt arbetspass blir man väldigt väldigt trött. Själv tröttnar jag aldrig på bilder av Zoë när hon intar detta fullständigt avslappnade viloläget.

Kommentarer
Postat av: pia wennersten

Bättre kuttersmycke kan man ju inte ha. Vilkert fint ställe ni flyttat till, där kommer ni ju med all säkerhet att trivas. Nu har jag anmält mig och Thea till tävlingslydnad också. Börjar i höst. Skall bli jättekul.Hoppas vises i Tvååker.Har anmält Thea, men vi får väl se om hon släpper fram domaren. Men vi måste ju börja någongång att försöka.

Kram Pia,Evita o Thea

2011-06-21 @ 08:36:03
Postat av: Katarina med Zoë

Vad kul att ni ska göra premiär i Tvååker!! Zoë och jag kommer också, så med all sannolikhet ses vi! :-)



Och du, tävlingslydnad är JÄTTEROLIGT. Det kommer säkert passa er jättebra. Vem vet, då kanske man kan locka med er upp till Rättvik i feb 2012...?

2011-06-21 @ 09:01:40
URL: http://perrozoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0