Pyret laddar batterierna.

Nu är Zoë 6 veckor och det var fullständig invasion av valpköpare hos Susanne igår eftermiddag. Jag tror det var 18 männniskor och MINST 10 valpar... Och såklart Bella och Blossom och Susanne, Anne och Alicia. Cirkus med andra ord. Vad jag förstod så älskade Zoë det för hon hade sprungit runt och bitit de flesta innan jag kom dit. 
Då bet, slickade och kissade hon på mig istället. Men vad gör väl det när man är sötast i världen. :-) Bådar bra med kommande lydnadskarriären när matte är en mjukis... Som om det var en nyhet :-)Nåväl. Mellan varven får man ju ta igen sig och varför inte på finmattan. Tjejen har inte bara charm hon har också stil och smak. My kind of girl!

Två veckor kvar tills hon flyttar till stan. Och givetvis har jag paxat första tiden att hämta valp. 8.00 tvingar jag mig på. Du är en darling Susanne som låter mig hållas!

Gudasöt...Kommentar är egentligen överflödig... Pyret är nu med marginal 5 veckor. Lockarna börjar ge sig till känna. Läääängtar!!

Perroinvasion i Fjelie!!


Idag var det stor träff på Storegårds hundpark med alla tidigare och kommande valpköpare från Aberlours. Väldigt underhållande att, precis i början när alla kom, studera alla förvirrade människor och uppvarvade hundar. När matte och husse försökte landa och hälsa på alla andra hundägare så passade de flesta hundarna på att brotta ner den närmaste liksinniga... Och matte/husse var inte riktigt med på vad som hände nere vid fötterna...

Här är det Charlie som passar på att hälsa på Manne.

Roligt att få träffa både Manne-mannen, Micke och Mia.


Lite allvar blev det också. Jessica och Maurizio från Hundrelation i Höllviken fick hela gänget att prova på vardagslydnad utifrån deras filosofi. De är upplärda av Jeppe Stridh och som betraktare så kände man igen tankesättet och övningarna. En liten uppfräschning och uppladdning för mig med andra ord.

Men roligt var det att se Helene med Mezzi visa upp sann Agility-glädje...!!


Tack för ett kul och givande arrangemang Susanne!


Gräsmonstret med glimten i ögat...

gräsmonstret

Efter två veckors charmturné i Malmö har nu Ossi (Aberlours Hurricane) kommit hem till Görarp igen. Det har varit jättekul att få en känsla för rasen och har också stillat den värsta hundabstinensen i väntan på Zoë. Puss på dig som tack för det Ossi Possi.

Förutom all denna nytta för egen del har han varit en levande reklampelare för Perro de Aqua Espanol. Som ett radarpar har vi två, bara med vår naturliga charm, lyckat få 5 nya valpintressenter till Aberlours... :-)

Under tiden Ossi jobbade med turnén så var vardagsfamiljen i Grekland. Välkommen hem Laila & co. Och han hade ju inte glömt er alls eller hur...!! Även om bollar kan distrahera... 
Söta ZoëSöta Zoë är nu knappt 5 veckor och både Susanne och jag var i måndags överens om vem i myllret som var min lilla pralin. Vilken tur!! För lilla Brilliant Career går INTE att motstå. Eller hur!! Sötast i kullen enligt mina partiska ögon. :-)
(Bilden är lånad från aberlours.se)

Nu ska lilla pyret bara se till att växa till sig snabbt så hon först och främst får komma hem till Malmö och sedan står Jeppe Stridhs kurs på höstens agenda. Förutom allt mys... Så får vi se om vi får till en Brilliant Career utav det hela... 

Handsken är iallafall upplockad. :-)RSS 2.0