Syster Smilla har flyttat in


Zoë, som har det jobbigt med att ljudligt & tydligt uppfostra Smilla...

Igår var det sista gången på spårkursen hos Petra. Fyra tappra hundförare dök upp i det klassiska regniga sommarvädret. Men denna gången var jag ordentligt klädd, till skillnad från torsdags, med både gummistövlar och jacka. :-) Björn hade sin nya fina kamera med sig och fotade flitigt, så jag räknar med att det snart kommer upp bildbevis på: http://blog.backfamily.se/#home

Själv så har jag en hel del bilder på Zoë och syster Smilla, som flyttat in hos oss fram till torsdag, medan vanliga familjen är i Italien och firar lite semester.

Det är en hel del ljud i skällan hemma för tillfället. 90% av ljudet är det Zoë som står för. Hon måste ju lära Smilla vilka regler som gäller hemma i Malmö. ALLA leksaker, människor och matskålar tillhör Zoë. Hon har det inte så lätt Smilla, dock så är hon cool och ignorerar skällandes Zoë. Och Zoë bjäffsar och tittar på mig för att få hjälp... För sno från Smilla gör hon inte. Många gånger handlar det om denna leksak som är ABSOLUTA favoriten (ersättningspipis till Fågel Fenix...:-).


Knappt 10 cm lång liten tuggis som båda tjejerna siktar in sig på...

Om Zoë nån gång får tillbaka den så tar hon den i munnen och kastar tillbaka till Smilla, som glatt fortsätter tugga. Och Zoë ställer sig och skäller i frustration...

Men det är inte bara bråk om leksaker. En hel del brottningsmatcher hinner de med:





Och så vila. De börjar verkligen vänja sig vid varandra och kan sova både vid varandra, på varandra och i vars en hörna av lägenheten. Mysigt. Och du Maritha, Smillas bädd används både av Smilla och Zoë.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0