Lilla räkan är fortfarande med i leken!Förutom att lilla räkan är ljusare brun och betydligt mindre än sina syskon så är det ingen skillnad på henne i sättet. Hon är precis lika alert som resten av kullen och eftersom varken syskonen eller Zoë puttar undan henne så vågar man nästan viska fram ett litet YES! Nästan. Hon är iallafall fortfarande med, och det är en envis jäkel. Hon äter bra och vill INTE ALLS ha hjälp fram till baren. Hon kan minsann själv. Seg liten rackare. :-)Det går inte att missa lilla räkan i filmen, hon ligger längst fram i baren från början, inkilad under sina syskon. Och där ligger hon och sprattlar, nöjd över sin boppe hon hittade på andra sidan där det inte var lika trångt. Ni förstår att man kan inte låta bli att fascineras över henne. Ojojojoj!! :-)

Susanne har hittills bara lämnat ett klagomål på Zoës sätt att sköta valparna. Hon vägrar städa bajset. När hon upptäckte vad det var hon fick in i munnen så SPOTTADE HON UT DET IGEN. Hahahahahaaaa!!!! Detta är då en hund i rakt nedstigande led från Bajs-Mannen. Och SOM jag höll på med henne som valp att INTE ÄTA UPP SITT BAJS. Nu så slutar det hela med att uppfödar'n får städa valparna medans Zoë tittar på. That's my girl!!! (Det ÄR alltså valpbajs Zoë har i mungipan på filmen....)

Jag frossar såklart ordentligt i alla andra sööööööta små valpar också...


Detta är hanen med runda rumpan (svanslösa). En liten mini-Zoë. Fast med snopp. Plutt!


Det är helt okej att somna mitt i maten om man är liten.


Myyyyyyssss!!!


75% av the gang, med räkan i mitten. Såklart...

Kommentarer
Postat av: Margareta och Ginnis

Håller tummarna för lillräkan!

2012-05-17 @ 21:06:23
URL: http://perroginnis.blogg.se/
Postat av: Petra Merci & Ester

Det ser ut som att det är en riktig liten kämpe miniräkan. Hoppas verkligen att hon kämpar vidare .

Så kul med film på dom.

Skrattade gott när du berättade om bajset hahaha.

2012-05-17 @ 21:14:51
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Malin & Nico

Ååå så fina & goa.. håller på lillräkan.. detta fixar hon galant :))

Högklassigt myys! Önskar man fick krypa ner hos dom :)

2012-05-17 @ 21:42:08
Postat av: pia wennersten

Håller tummarna för lill räkan, förstår att du är helt såld på den lilla högen med valpar. Blir nästan lite tårögd,till hösten är det kanske Theas tur men hon kommer att vara 50 mil bort från mig. Men Tuula kommer att få pyssla om henne istället. Det kommer att bli mycket telefonkontakt är jag säker på. Njut nu och pussa alla från oss,

Pia,Evita o moster Thea

2012-05-17 @ 22:20:49
Postat av: Sanna

Vilket myller! Så många små praliner! Life is a box of choclate sa någon en gång. När man ser dessa bilder kan man inte annat än att hålla med.

Pyttan kommer klara sig - hon är liten men smart!

2012-05-17 @ 22:39:00
Postat av: Maria och hundar

Härligt, och va kul att hon inte vill ta hand om bajset:)

Valpar utvecklas med en raketfart. Om några veckor springer de runt. Alla hejjar på lilla Räkan, hon verkar ju pigg och matsugen. Kanske bara har haft otur med liten matförsörjning i magen. Jag håller också tummarna för den lilla räk-tjejen.

2012-05-18 @ 11:09:38
URL: http://www.bellamigo.se
Postat av: Mia Joelsson

Haha, det är bra Zoë, man ska inte äta bajs. Det vet ju både du och pappa Bajs-Manne(n) efter mycket tjatande och avledande manövrar. Vi får väl hoppas att detta osköna drag inte gått i arv till dessa småttingar. Så skönt att lilla Turboräkan fortsätter att ta för sig.

Mia o Manne

2012-05-18 @ 22:18:39
Postat av: Sara och Kalle

Håller tummarna för lilla räkan!!

2012-05-20 @ 19:56:06
URL: http://www.misaro.se
Postat av: Marie Randau

Hej! Vilka underbara valpar! Jag heter Marie och bor ungefär en km ifrån dig med min familj och Perron Stella. Vi har träffats vid några tillfällen. Det skulle vara väldigt trevligt att träffas för härliga promenader när Zo

2012-05-22 @ 23:28:02
Postat av: Marie Randau

Oj, texten råkades skickas innan inlägget var färdigt! Jo, det hade varit trevlig att träffas för promenader med tjejerna, när Zoe återhämtat sig efter sina underbara valpar och kommit hem.

Med vänliga hälsningar Marie

2012-05-22 @ 23:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0