Galna tennisbollssyrror...



Jag och Zoë har Smilla på lån ett par dagar. Väldigt intressant att studera de två fröknarna. Förutom att de båda är bruna så ser de helt olika ut kroppsmässigt (och så har en av dem svans...) Smilla är bredare fram och är rätt smal över höfterna. Kortare över ryggen. Zoë ser mer och mer ut att få Blossoms kroppstyp, och i somras då hon var så himla tunn, så var höfterna bredare än "förbröstet" som i princip var obefintligt.... :-) Men med sina nya 3 kilo så har det börjat jämna ut sig och hon är mer eller mindre jämnrak om man ser henne uppifrån. Huvudet är såklart en kvinnlig version av Mini-Manne.

Även i sättet har det förändrats. För ett halvår sedan var det miss Z som visade vägen (mot buset). Men med två löp bakom sig har nu Zoë fått för sig att agera "uppfostrande storasyster" åt fröken Smilla (med bara ett löp avklarat). Är man äldst så har man faktiskt rätt att bli trött först. Då lägger man sig ner och ignorerar syrran. Studsar hon (Smilla) och skäller för att få igång en, så säger man ett bestämt voff tillbaka och fortsätter sen att ignorera. Med nosen och blicken högt hållen... :-) Helt klart är det Zoë som är idolen och Smilla som är stalkern. Just nu. Smilla följer Zoë som en skugga. Ligger Zoë i korgen och tittar ut genom fönstret så ligger Smilla precis bredvid och stirrar på Zoë.

Bor man i cementerad/ljudisolerad lägenhet så kan man ha vansinnigt kul med två perros och två tennisbollar. Speciellt om tjejerna har stenkoll på vems boll som är vems. Viktigt!! Speciellt om man låter gästen ta den skitiga... I alla fall. Otroligt kul att se två bollglada brudar som taktikjagade endast sin egen boll. Annars satt man kvar fiiiiint och såg på när syrran sprang... Och kastade jag båda bollarna samtidit så av 10 gånger så kom de tillbaka med "rätta" bollar alla gånger... Hahaha. Jag fick upp flåset på dem ordentligt. Snäckorna. Dessutom hade jag vansinnigt roligt själv under tiden. Och för Smilla tog det två sekunder att fatta, ju snabbare hon kommer tillbaka och släpper bollen. Desto snabbare får bollkastaren iväg den igen...


Trött storasyster/värdinna... miss Z


Utmattad gäst - Smilla...

De är precis lika söta (nästan :-)... och framifrån är det faktiskt lite svårt att se skillnad på dem om det inte varit för Smillas lilla vita skägg... kvinnligt?

Kommentarer
Postat av: Susanne, Ella och Zita

HUr mysigt som helst :-)

Söta systrar med fart i :-)

Kanske man skulle ha två????

2010-11-05 @ 21:46:09
URL: http://caramella.eldea.se
Postat av: Petra & Merci

Superkul att titta och jämföra och ett rnet nöje att bara stå och titta på när dom leker med varandra.När tiden är mogen så ska jag absolut ha en till igen.Kram på dej.

2010-11-06 @ 16:23:12
URL: http://nogg-se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0