Perropromenad i Bokskogen


I söndags slöt vi upp för den månatliga perropromenaden, denna gång i Bokskogen. Då vi var en ordentlig grupp strax efter tio på Lyckevägens parkering så gav vi oss iväg längs med 2.3 spåret. Förutom Zoë så var Neo, Smilla, Buster, Bianca och Fido med tillhörande mattar, minimatte och hussar på plats. Gissa om vi blev paffa och full i skratt när vi halvvägs mötte lika många perros till. Som hade varit några minuter senare och tog andra varvet av samma slinga... Vi avrundade såklart hela gänget med en ordentlig rusning. Hela Bokskogen kryllade av kryllisar :-). Björn tog fantastiska bilder på detta och det hoppas vi snart kommer upp på hans blogg... :-)


Gänget samlat denna fantastiska höstsöndag.


Sådär avslappnat söndagsstrosande som bara miss Z kan åstadkomma...



När man inte spanar in omgivningen...



Brun kryllig hund mot brun lövbakgrund - undercover!!



Fido blev rätt förtjust i miss Z...



Till Busters stora förtret... Att han här förtjust i halvsyrran är ÖVER-tydligt både för Anna och mig. Dock inte för Smilla som gjorde sitt YTTERSTA för att bjuda upp...

Kolla in denna serie. Neo (som då vanligtvis brukar leka med Zoë) hade inte så stor chans i söndags. Förskräckt gjorde han världens snyggaste värjning när tre brudar kom rusande mot honom...




Posing girl med monster girl (Smilla) på väg mot en sidotackning...



Ännu en gång - posing girl. VAD kan gömma sig för något brunt bakom henne....



... om inte monster-syrran. Hon fortsatte en favorit i repris. Följde sin idol som en skugga. Neo tar det lilla lugna i bakgrunden. :-)



Söta Smillas matte/husse på en härligt harmonisk :-) söndagsprommis.



Väl hemma så deckade miss Z i sin ärvda Busterkorg, som fick en ny tjejig innerkudde. Är inte detta en nosbild som kan vara med och tävla? Får man lämna in två bidrag???

Kommentarer
Postat av: ÅSA



Härliga bilder :)

2010-11-11 @ 13:23:07
URL: http://enjaveltill.blogg.se/
Postat av: Björn och Neo

Du får lämna in hur många bidrag du vill :)

2010-11-20 @ 12:19:09
URL: http://www.backfamily.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0