Perroinvasion i Klippan i maj!

Vilket gensvar vi fått! Inom loppet av någon vecka så blev anmälningslistan i det närmaste full. Vilket innebär att vi kommer att invadera Ugglegården med 32 perros med tillhörande matte/husse. Vi kommer att ha deltagare från Stockholm, Göteborg och söderut som är sugna att träna hund och umgås. 



11 ekipage har anmält sig till viltspåret och vi kommer göra vad vi kan för att alla ska kunna delta. Förutom de mer erfarna lydnadsekipage som kommer för en vitamininjektion har vi även en handfull nybörjare som kommer att för ge sig in i lydnadens spännande värld. Låt oss nu hoppas på ett fantastisk solig och givande helg i maj!

För er som önskar att ni var med så har vi just nu 4 sängplatser kvar inne i huset... Hör bara av er till [email protected]



Katarina, Anna, Björn, Louise och Helene

Kommentarer
Postat av: Margareta

Det känns som om jag och Ginnis blir katterna bland hermelinerna. Vi kommer inte att tävla utan behöver "bara" träna vardagslydnad bland andra hundar. Människospår tilltalar mig däremot mycket. Kommer lydnadsträningen på fredagen enbart bli en idividuell träning utan ledare eller tillsammans med andra?

Kram, Margareta

2011-03-11 @ 13:54:49
URL: http://www.ginnis.aberlours.se
Postat av: Katarina med Zoë

Margareta, allt handlar om att jobba med sin hund i den takt som passar en själv och där man befinner sig just nu. Vardagslydnaden är ju faktiskt det viktigaste. Du ska inte känna dig som en katt bland hermelinerna. Meningen är att vi ska träffas, prata och motivera varandra att fortsätta jobba.

Fredagen har än så länge ingen plannerad grupp. Men jag är alldeles övertygad om att det kan spontanarrangeras utifrån önskemål.

2011-03-15 @ 09:50:45
URL: http://perrozoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0