Lek- och relationsutvecklingskurs

MED JAN GYLLENSTEN



”Tankarna bakom lek & relationsutvecklingen är att hunden och dess ägare ska utveckla och förfina sin relation med hjälp av leken. I leken får ägaren också ett naturligt och bra instrument för att i växande grad kunna kontrollera sin hund i situationer som många hundägare har svårt att behålla kontrollen. Enkelt uttryckt blir leken ett forum där vi kan utveckla väldigt mycket tillsammans med våra hundar på ett lättsamt sätt – bara hunden gillar att leka...!”

Jag har bokat Jan Gyllensten för en kurs i lek- och relationsutveckling med 4 timmars teori och 8 timmars praktik. Det finns plats för 8 ekipage för teori+praktik MEN ytterligare 12 personer är välkomna till teoriföreläsningen och därefter om intresse finns, vara åskådare när deltagande ekipage tränar. Man lär sig minst lika mycket av att lyssna och titta på när andra tränar! Har ni inte tidigare lyssnat på Jans träningsfilosofi så ska ni definitivt passa på och delta på föreläsningen.

Vid den praktiska delen jobbar Jan med ett ekipage i taget – 20 minuter + 5 minuters avrundning för att summera passet på innan nästa vovve gör entré... De övriga deltagana är med och tittar.

Inga hundar under föreläsningen, efter en timmes lunch och mölighet att rasta hundarna, så sätter vi igång med första passet praktik. Därefter har vi uppföljning en vardagskväll ett par veckor senare.

NÄR:
Teori söndagen 13 november 8-12
Praktik söndagen 13 november 13-17 + onsdagen 30 november 18-22

VAR:
Teorin hålls i lokalerna på Produktvägen 8A, Löddeköpinge (Center Syd området).
Praktiken hålls i en träningshall 300 meter därifrån.

PRIS:
4 timmars teori 300 kr – 12 platser
4 timmars teori + 8 timmars praktik 900 kr – 8 platser

ANMÄLAN:
[email protected]
Meddela ditt namn, hundens namn, ålder och ert medlemsnummer i Perroklubben.
Samt om du vill vara med på teoriföreläsningen eller hela kursen.
Jag bekräftar tillbaka till alla om ni får plats eller ej!



JAN GYLLENSTEN har en gedigen bakgrund som hundförare, instruktör och utbildningsledare hos polisen under dryga 20 år. Han har utbildat 5 egna polishundar, samt medverkat i utbildningen av hundratals andra. Har gått polisens instruktörsutbildning vid Hundskolan i Sollefteå samt polisens utbildning för genomförande av L-test (lämplighetstest). 1996 var han med och omarbetade polisens lämplighetstest (L-test). Jan har varit lärare vid många av rikspolisstyrelsens hundutbildningar (ofta i L-test). Under flera år var han inköpsansvarig för polishundar vid polisen i Skåne och kom då ofta i kontakt med problem- och omplaceringshundar.

Även på tävlingsfronten har han både erfarenhet och framgång. Med 4 polishundar har han tävlat i elitklass inom brukshundklubben, varav 2 med cert. Deltagit och segrat i svenska och nordiska polishundmästerskap, i Brukshund-SM, samt seger i Schäfer-SM för spårhundar.

Sedan 2005 arbetar Jan fulltid med olika former av utbildning för hundägare. Han är mentalbeskrivare och mentaldomare inom Svenska Brukshundklubben. Testar hundar med s.k. ”oacceptabelt beteende” för Svenska Kennelklubben. Anlitas av ras- & brukshundklubbar över hela landet för olika fortbildningar samt av såväl försvaret som polisen i olika sammanhang. Dessutom kontaktas han av många enskilda hundägare som vill utveckla sin hund eller har problem.

Hösten 2008 gav Jan Gyllensten ut boken ”Din Hunds Beteende i vardag och träning”.

Läs mer om Jan Gyllensten på www.jangyllensten.se

Kommentarer
Postat av: Maria Holmgren

Hej

Det var kul att träffas igen. Tyvärr var jag tvungen att hoppa Gränna. Vad intressant med Gyllensten, jag bor helt klart i fel landsända för att vara en perromänniska. Jag har två alternativ. Flytta nedåt i landet, eller förändra perroklimatet här hemma. Vi får se hur jag gör:D // Maria

2011-09-07 @ 10:03:38
URL: http://www.bellamigo.se
Postat av: Sanna

Vad avundsjuk jag blir! Vad kul ni kommer ha! Oj vad Björna ska fota och Katta skriva, för vi vill ha en lååång artikel i tidningen om detta sedan. Och passa på att ta ett lämpligt PR-foto av Jan med en "RIKIGT" hund, en perro!

/S&P

2011-09-08 @ 21:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0